Borospince

Kastélyszállónk alagsorában lévő hangulatos borospincénk egykor a helyi hatóságok által használt zsöldségtároló raktárak része volt, helyi kutatások szerint már az épület kezdetleges fázisában is létezett.

Számos esetben szolgált mendéket a Haller család leszármazotjainak és a falu lakóinak eggyaránt. A helyi lakósok elmondásai szerint a második világháború ideje alatt szolgált leginkább búvóhelyként számokra.

A mendekéhelyként szolgáló helyet semmi sem bizonyítja jobban mint a legnagyobb érdekességnek számitó, egykori alagútrendszer mely a Haller család Kerelőszentpáli birtokával kötötte össze Kastélyszallónk mintegy 5 km távolsági szakaszon. Az alagútrendszer mára már beomlott.

Az eredeti pince helyreállításával kialakított helyiségben akár száz fő is kényelmesen elfér, így alkalmas meetingek, tréningek, borvacsorák lebonyolítására, de családi és baráti összejövetelek helyszínéül is szolgálhat.

Bor kínálatunkban helyi pincészetek különlegességei mellett a ország valamely legkívállóbb borászatából és Magyarországi pincészetek prémium kategoriájú borokat kínálunk, válogatásunkban mindenki megtalálja az alkalomhoz és az egyéniségéhez leginkább illő nedűt.

 

 

 

 

Borospince
Bejelentkezési űrlap
Regisztrációs űrlap