Crama

Crama

Crama noastra traditionala

Când cobori în demisolul Castelului, o privelişte încărcată de o atmosferă plăcută te întâmpină în crama acestuia.
Crama este veche şi datează din timpul familiei nobiliare Haller.

O legendă veche spune că prin cramă era zidit un tunel ce ducea tocmai până la castelul din Sânpaul.

Decorul de piatră te transportă într-o lume magică unde tradiţia şi frumuseţea îţi umple sufletul de bucurie.

Aici vă veţi putea delecta cu delicii din bucătăria tradiţională din Transilvania, bucătăria maghiară, dar şi din cea internaţională.

Pe lângă gama largă de vinuri de la diferite crame din țară și nu numai printre vinurile pe care ți le oferim se numără: Pinot Gris din ’94, Fetească regală, Plébános din ’95, Muscat Ottonel din ’99 şi multe alte sortimente delicioase cu o aromă de neuitat.

Cu o capacitate de 100 de locuri, este ideală pentru degustări de vinuri, serate și alte evenimente importante.

Trăiește clipe de neuitat pline de Stil, Eleganţă şi Tradiţie.

Cere o oferta de rezervare chiar acum

Castel Haller vă oferă cele mai bune condiții de a petrece un sejur turistic sau de afaceri, fiind locația ideală atât pentru team buildinguri, petreceri de sfârșit de an, petreceri tematice, conferințe, degustări de vinuri cât și pentru organizare de nunți, botezuri, seminarii, petreceri de logodnă, recepții, cine festive, baluri, concerte. 

Recenzii

Ce spun oamenii despre Castel Haller

Oamenii au evaluat Serviciile noastre

4.6/5

Recenzii 4.6 / 5

Ana Bintintan

Personalul foarte amabil,mâncarea delicioasă,servirea impecabila,camera foarte curată și călduroasă. Cu siguranță vom reveni.

Ciprian Comsa

Amplasat pe un domeniu mare,Castelul Haller dispune de camere mari si spatioase, mobilierul reflecta perioada in care a fost construit castelul. Piscina si sauna te binedispun, iar la restaurantul hotelului se servesc preparate deosebite.Recomand locatia.

DanRt

Locația este superbă, mâncarea delicioasă, personalul foarte amabil și profesionist! Camerele sunt foarte curate și frumoase! Am avut cea mai frumoasă petrecere la Haller. Mulțumim întregului personal pentru tot! Ne-am simțit minunat! Vom reveni cu siguranță! Recomand cu drag pentru orice eveniment!

WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner