Restaurant

Restaurant

Bine ați venit la restaurantul nostru de lux

Delicii culinare caracterizate de stil, eleganţă şi tradiţie! 

Savoarea unei mâncăruri bune rămâne mereu în memoria celor care gustă din ea. La Castel Haller, oferim oaspeţilor delicatese culinare care le vor aminti mereu de atmosfera de vis a acestei locaţii.

Bucură-te de deliciile noastre culinare în atmosfera Castelului încărcată de stil, eleganţă şi tradiţie!


Puteți consulta meniul restaurantului nostru mai jos.


Pentru rezervări: +40 747 049 819 

Cere o oferta de rezervare chiar acum

Castel Haller vă oferă cele mai bune condiții de a petrece un sejur turistic sau de afaceri, fiind locația ideală atât pentru team buildinguri, petreceri de sfârșit de an, petreceri tematice, conferințe, degustări de vinuri cât și pentru organizare de nunți, botezuri, seminarii, petreceri de logodnă, recepții, cine festive, baluri, concerte. 

Recenzii

Ce spun oamenii despre Castel Haller

Oamenii au evaluat Serviciile noastre

4.6/5

Recenzii 4.6 / 5

Ana Bintintan

Personalul foarte amabil,mâncarea delicioasă,servirea impecabila,camera foarte curată și călduroasă. Cu siguranță vom reveni.

Ciprian Comsa

Amplasat pe un domeniu mare,Castelul Haller dispune de camere mari si spatioase, mobilierul reflecta perioada in care a fost construit castelul. Piscina si sauna te binedispun, iar la restaurantul hotelului se servesc preparate deosebite.Recomand locatia.

DanRt

Locația este superbă, mâncarea delicioasă, personalul foarte amabil și profesionist! Camerele sunt foarte curate și frumoase! Am avut cea mai frumoasă petrecere la Haller. Mulțumim întregului personal pentru tot! Ne-am simțit minunat! Vom reveni cu siguranță! Recomand cu drag pentru orice eveniment!

WordPress Cookie Plugin de la Real Cookie Banner