Suită / Apartament

Începând de la :
450.00RON
  • Room Size :
    35 m2
  • Persoane Max:
    4
  • Mic dejun :
    Inclus

Suita spațioasă ce oferă o vedere panoramică maiestuoasă către grădina Castelului, este alegerea ideală pentru pasionații de special, dar oferă confortul necesar și pentru familiile mai mari.
Această cameră este alcătuită din două încăperi, un living unde poposește o canapea extensbilă și un dormitor cu un pat matrimonial.
Cu accesul comun pentru ambele încăperi, suita este prevăzută cu doua băi separate, ambele fiind dotate cu cabină de duș.
Camerele vă transportă într-o eră stăveche a nobilimii, îmbinându-se perfect cu facilitățile moderne ale zilelor noastre.

Dotări:
– Mobilier elegant
– Televizor LCD, cu mai mult de 50 de programe
– Baie cu cabină de duș
– Cosmetice de baie (gel de duș, săpun, cască pentru duș, dischete demachiante)
– Prosop și halat de baie
– Uscător de păr
– Telefon
– Wi-Fi gratuit
– Încălzire centrală/ Aer condiționat
– Minibar

 

Stil, Eleganță, Tradiție

Room 1 :
Cameră {{id_}} :
Alte camere
Lista celorlalte camere care ar putea fi interesante
Cameră dublă Deluxe
Începând de la :
400.00RON
Camera deluxe este camera cu cea mai mare suprafață, cu mobilier elegant și arcadă, care se află la primul etaj al locației. Este alegerea ideală pentru pasionații de frumos, de deosebit, de romantism și totodată pentru dornicii de relaxare.
Cameră cu pat matrimonial / cameră dublă
Începând de la :
320.00RON
Avem diferite tipuri de camere, potrivite atât pentru îndrăgostiți, familii cu copii cât și pentru cei cu sufletul veșnic tânăr. În majoritatea camerelor duble se pot pregăti la cerere paturi suplimentare.
Cameră dublă twin/cu două paturi
Începând de la :
320.00RON
Castelul este structurat din 12 camere duble, din care 5 cu paturi twin. Avem diferite tipuri de camere, potrivite atât pentru îndrăgostiți, familii cu copii cât și pentru cei cu sufletul veșnic tânăr. În majoritatea camerelor duble se pot pregăti la cerere paturi suplimentare. Camerele vă transportă într-o eră stăveche a nobilimii, îmbinându-se perfect cu facilitățile moderne ale zilelor noastre.
Cameră single
Începând de la :
250.00RON
Fie vorba despre rezervări individuale sau în grup, de călătorii în scop se servici, Castelul Haller oferă condiții excelente pentru oaspeții care călătoresc singuri.
Login Form
Register Form