keskeny-01

Restaurant

Delicii culinare caracterizate de stil, eleganţă şi tradiţie!

Savoarea unei mâncări bune rămâne mereu în memoria celor care gustă din ea. La castelul Haller, le oferim oaspeţilor delicatese culinare care le vor aminti mereu de atmosfera de vis a acestei locaţii.
Meniul nostru este foarte complex şi variat, de aceea este în masură să se plieze pe gusturile oricărui oaspete, chiar şi a celor foarte pretenţioşi.
În cele ce urmează vă vom prezenta câteva dintre mâncărurile gustoase pe care le găsiţi în meniul nostru.

etterem diszno

Mica noastră comună, Ogra, situată la 20 de kilometri de Târgu-Mureş şi la 8 kilometri de Iernut, este o cunoscută zonă vânătorească vizitată de multe persoane pasionate de acest sport. Dacă vă aflaţi prin preajmă, puteţi da o mică fugă până la castelul nostru pentru o masă pe cinste. Indiferent dacă sunteţi vizitatori străini sau români, meniul nostru va fi pe placul tuturor. În cadrul evenimentelor, acesta poate fi personalizat în funcţie de preferinţele celor prezenţi.

Vă oferim preparate gustoase, aperitive, supe, meniuri complete şi deserturi cu arome ce îţi aduc doar zâmbete pe buze.
Iubitorilor de vin le oferim, alături de vinurile noastre din '94, '95, '99 şi aperitive ce se vor îmbina perfect cu aroma acestor băuturi vechi. Vă punem la dispoziţie platouri delicioase cu caşcaval. La felul întai vă veţi putea bucura de o supă delicioasă de vin care este o delicatesă de neegalat. Iar la desert vă veţi putea delecta cu o cremă fină de şampanie cu sos de vişine.

Meniurile noastre complete sunt ideale pentru oaspeţii noştri atunci când vizitează castelul şi doresc o masă îmbelşugată sau în cadrul unor evenimente mai restrânse. Aceste meniuri sunt foarte variate şi conţin: pulpe de pui cu vin, pulpe de raţe ce îţi lasă gura apă, ciolan de porc, medalion de vită, plus alte delicatese.
Aperitivele pe care le puteţi servi la evenimente festive, întâlniri de afaceri, dar şi dacă sunteţi doar un simplu oaspete ce se cazează câteva zile la noi sunt: platourile reci, platourile ţaraneşti, salată proaspătă Haller şi multe altele.
Supele noastre gustoase vă vor încânta, iar aroma lor vă va face să vă simţiţi ca acasă. Delectaţi-vă cu supele cremă de ciuperci şi crutoane sau cu o supă ca la bunica acasă cu tăiţei de casă şi găină. Dacă doriţi ciorbe tradiţionale, noi vă oferim ciorbă ardelenească, ciorbă de burtă sau ciorbă de fasole cu afumături.
Ei bine, după ce aţi gustat din aperitivele si supele noastre trebuie să alegeţi si un meniu principal. Vă puteţi delecta cu ciolanul a la Haller, muşchi de vită fraged cu un gust divin a la Castel sau cu felul preferat al celebrului haiduc Sándor Rózsa dar şi multe altele.
Oferim platouri excepţionale şi pentru două persoane! Dacă sunteţi un cuplu ce doreşte o masă delicioasă, noi vă punem la dispoziţie un platou romantic de care vă veţi îndrăgosti. Alte platouri pentru două persoane, fie cupluri, prieteni sau parteneri de afaceri sunt: platourile Haller cu ciolan afumat şi pulpă crocantă de raţă sau platoul baroc pentru cei care doresc o masă regală.

etterem asztal

Şi platourile pentru patru persoane sunt extrem de delicioase! Dacă sunteţi o familie sau un grup de prieteni, puteţi comanda aceste platouri ce au un preţ excepţional. Pentru o masă îmbelşugată optaţi pentru platoul belşug, iar pentru delicatese nobile, optaţi pentru platoul regesc.
Vă oferim garnituri extra alături de meniurile principale cum ar fi: cartofii prăjiţi, ţărăneşti, orez sote sau un mix mexican.
Tot alături de felurile principale şi platouri vă puteţi delecta cu salatele şi murăturile noastre gustoase şi sănătoase. Murăturile noastre de casă asortate vă vor aminti de cele din cămara bunicii, iar salatele noastre proaspete vă vor încânta simţurile.
Deserturile noastre sunt ca o simfonie de arome. Gustările dulci specifice castelului Haller sunt Sărutul dulce al contesei (un preparat cu gust divin cu măr copt umplut) şi Îngheţata prăjită, o delicatesă dulce şi rece cu o aromă de vis. Deserturile noastre vor fi o încântare atât pentru copii, cât şi pentru adulţi şi persoane în vârstă.
Băuturile oferite de noi au un gust superb. Vă puteti delecta cu vinuri vechi şi noi, dulci, demiseci şi seci şi cu o bere spumoasă şi gustoasă. Vă oferim, de asemenea, şi lichioruri de neuitat, băuturi magice cu cafea şi băuturi răcoritoare delicioase.
În cadrul evenimentelor pe care le organizaţi la castelul Haller puteţi opta pentru meniuri personalizate, dar şi pentru aranjamente pentru mese cu fructe sculptate şi fântâni de ciocolată.
Sculpturile noastre în fructe şi legume sunt adevărate opere de artă, acestea sunt realizate în restaurantul noastru cu doar două-trei ore înainte de eveniment pentru ca prospeţimea şi savorea lor să fie una de vis. Invitaţii tăi vor fi încântaţi de fântâna de ciocolată şi de combinaţia dintre fructele delicioase sculptate şi prăjiturile minunate.
La noi fiecare masă are o savoare de nedescris! Bucură-te de deliciile noastre culinare în atmosfera castelului nostru, plină de stil, eleganţă şi tradiţie!

Accesaţi oferte de
MENIURI
Accesaţi oferte de
BĂUTURI

Oferte speciale

16130074 1268147609935894 1857986711 o
16 Ianuarie 2017

Ofertă de Paşti

Carte de oaspeţi

000-ok-Dosa-Reka-keresztelo
 Clădirea este ca-n povești. Am simțit lipsa numai hainelor umflate, specifice acestei epoci.
Dósa Réka
000-Reka-es-Philip-eskuvo
 Cea mai bună nuntă vreodată! Aș dori să au o nuntă aici în fiecare an.
Réka și Philip
000-Makkai-Balzs-es-Judit
 Mulțumim foarte mult pentru eleganța secolului XVII și confortul secolului XXI.
Makkai Judit și Zsolt
000-Koos-Lehel-es-Emese-eskuvo
Am avut speranța că acest loc va avea parte în completare celei mai frumoase zi din viața noastră. Visul nostru a devenit realitate.
Koós Emese și Lehel
000-Koos-Lehel-es-Emese-eskuvo
Am avut speranța că acest loc va avea parte în completare celei mai frumoase zi din viața noastră. Visul nostru a devenit realitate.
Koós Emese și Lehel