keskeny-05

Cramă

Castelul Haller este situat în judeţul Mureş, la 20 de kilometri de oraşul Târgu-Mureş, într-o zonă vânătorească.

Când cobori în demisolul castelului, o privelişte încărcată de o atmosferă plăcută te întampină în crama acestuia.
Crama este veche şi datează din timpul familiei nobiliare Haller.

borospince-01

O legendă veche spune că prin cramă era zidit un tunel ce ducea tocmai până la castelul din Sânpaul. Decorul de piatră te transportă într-o lume magică unde tradiţia şi frumuseţea îţi umple sufletul de bucurie. Spre încăperea unde sunt depozitate vinurile, vei vedea două geamuri rotunde de lemn cu obloane realizate de o mână iscusită care, atunci când le deschizi, îţi oferă o privelişte încântătoare. Prin acestea vei vedea vinuri vechi aranjate frumos pe rafturi.

borospince-02

Crama îşi deschide uşile în fiecare zi turiştilor, călătorilor şi oricărei persoane ce doreşte să aibă parte de o masă placută în compania unui vin vechi. Aici vă veţi putea delecta cu delicii din bucătăria tradiţională din Transilvania, bucătăria maghiară, dar şi din cea internaţională. De asemenea, iubitorilor de vin le oferim platouri cu caşcaval, o supă de vin delicioasă, iar la desert aceştia pot gusta din crema delicată de şampanie cu sos de afine. Bineînţeles, pe lângă aceste delicii, în meniul nostru avem şi alte mâncăruri ce te vor încânta.

bororospince-03

Printre vinurile pe care ţi le oferim se numără: Pinot Gris din '94, Fetească regală, Plébános din '95, Muscat Ottonel din '99 şi multe alte sortimente delicioase cu o aromă de neuitat.
Crama noastră are o capacitate de 100 de persoane, prin urmare este un loc unde se pot organiza diverse evenimente, nunţi, baluri, chefuri şi multe altele.
borospince-04
borospince-05

Vino în crama noastră şi petrece-ţi timpul cu cei dragi într-o ambianţă plăcută. Delectează-te cu mâncărurile şi vinurile tale preferate şi descoperă, în acelaşi timp, noi delicii.
În crama castelului Haller din judeţul Mureş vei trăi clipe de neuitat pline de stil, eleganţă şi tradiţie.

Oferte speciale

16130074 1268147609935894 1857986711 o
16 Ianuarie 2017

Ofertă de Paşti

Carte de oaspeţi

000-ok-Dosa-Reka-keresztelo
 Clădirea este ca-n povești. Am simțit lipsa numai hainelor umflate, specifice acestei epoci.
Dósa Réka
000-Reka-es-Philip-eskuvo
 Cea mai bună nuntă vreodată! Aș dori să au o nuntă aici în fiecare an.
Réka și Philip
000-Makkai-Balzs-es-Judit
 Mulțumim foarte mult pentru eleganța secolului XVII și confortul secolului XXI.
Makkai Judit și Zsolt
000-Koos-Lehel-es-Emese-eskuvo
Am avut speranța că acest loc va avea parte în completare celei mai frumoase zi din viața noastră. Visul nostru a devenit realitate.
Koós Emese și Lehel
000-Koos-Lehel-es-Emese-eskuvo
Am avut speranța că acest loc va avea parte în completare celei mai frumoase zi din viața noastră. Visul nostru a devenit realitate.
Koós Emese și Lehel