keskeny-03

Cazare

Camerele pot fi ocupate începând cu ora 14:00 și trebuie părăsite cel mai târziu până la ora 12:00 pe data plecării. Prețul camerei include și micul dejun.

Cameră cu un singur pat / cameră single

szoba apartmanDaca esti om de afaceri, o persoana care cauta un loc de relaxare sau un turist care viziteaza castelul nostru si doreste un loc de cazare, noi iti oferim si camere cu un singur pat. Te vei putea relaxa in mod minunat intr-o atmosfera istorica si in acelasi timp vei putea sa te uiti la un film pe televizorul LCD din camera.

Preț/zi:: 180 RON

Cameră cu două paturi / cameră twin

szoba ketagyasPoate vizitezi castelul nostru impreuna cu prietenii sau ai asistat la o conferinta business organizata in castelul nostru si impreuna cu partenerul tau de afaceri ai nevoie de cazare. Noi iti punem la dispozitie si camere cu doua paturi confortabile pentru o persoana. Pe langa acestea iti oferim si toate serviciile de care ai nevoie pentru ca tu si prietenii tai sa fiti multumiti.

Preț/zi: 240 RON

Cameră cu pat matrimonial / cameră double

szoba franciaagyasDaca sunteti un cuplu care doreste sa scape pentru cateva nopti de poluarea orasului si cauta o zona linistita pentru relaxare, castelul nostru este locul ideal pentru voi. Indiferent ca sunteti un cuplu tanar sau in varsta si doriti sa reinviati iubirea, in castelul nostru va veti simti extraordinar. Noi va oferim camere cu paturi matrimoniale, cu un decor de vis si room-service la cerere pentru un mic-dejun romantic in doi.


Daca organizati nunta in zona Targu-Muresului sau chiar la castelul nostru, ori sunteti un cuplu proaspat casatorit, puteti sa va cazati peste noapte la noi.

Preț/zi: 240 RON

Suite appartment / apartament

szoba egyagyasCamera ofera cazare de lux pentru maxim patru persoane. In interiorul ei, impreuna cu prietenii tai sau cu familia ta te vei simti ca un conte/contesa. Atmosfera camerei este plina de caldura si frumusete. Scaunele, masuta de toaleta, candelabrul cu detalii fine si alte piese de mobilier vechi te transporta in secolele trecute.

Preț/zi: 370 RON

Pat suplimentar

szoba potagyas

Indiferent de camera pe care o alegi, daca ai nevoie de un pat suplimentar, noi iti oferim si acest serviciu pentru ca tu sa fi fericit/a. Acest serviciu este ideal daca optezi pentru o camera de doua persoane si mai aduci un prieten/a in plus cu tine la castel. Poate sunteti un cuplu cu un copil si optati pentru o camera cu pat matrimonial. In acest caz un pat in plus va fi ideal pentru ca voi sa va puteti bucura de un confort maxim.

60 RON/ zi

Rezervare

Rezervă online!

Calendar    Calendar

Carte de oaspeţi

000-ok-Dosa-Reka-keresztelo
 Clădirea este ca-n povești. Am simțit lipsa numai hainelor umflate, specifice acestei epoci.
Dósa Réka
000-Reka-es-Philip-eskuvo
 Cea mai bună nuntă vreodată! Aș dori să au o nuntă aici în fiecare an.
Réka și Philip
000-Makkai-Balzs-es-Judit
 Mulțumim foarte mult pentru eleganța secolului XVII și confortul secolului XXI.
Makkai Judit și Zsolt
000-Koos-Lehel-es-Emese-eskuvo
Am avut speranța că acest loc va avea parte în completare celei mai frumoase zi din viața noastră. Visul nostru a devenit realitate.
Koós Emese și Lehel
000-Koos-Lehel-es-Emese-eskuvo
Am avut speranța că acest loc va avea parte în completare celei mai frumoase zi din viața noastră. Visul nostru a devenit realitate.
Koós Emese și Lehel